Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для грибів:
1 ст. л. оливкової олії
2 гриба Портобелло
100 г м'якого козячого сиру
2 ч. л. меду
мелений чорний перець
½ зубчики часнику
30 г волоського горіха
Для буряків і горіхів:
4 маленькі приготовані буряків
¼ цибулі, дрібно нарізаного
невелика свіжа петрушка, нарізана
2 ч. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. оливкової олії
30 г волоського горіха, нарізані
Приготування:
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
1. Розігріваємо гриль або сковороду.
2. Для смажених грибів нагріваємо оливкову олію в жаростійкої сковороду і смажимо гриби з обох сторін на 2-3 хвилини.
3. Поділяємо сир однаково серед грибів і посипаємо чебрецем, медом, чорним перцем, часником і горіхами. Клвдем на гриль і смажимо 2-3 хвилини.
4. Для буряка і волоського горіха поміщаємо всі інгредієнти сальси у велику миску і добре перемешываем.
5. Щоб подавати, покласти гриби на сервірувальні тарілки з ложкою сальси.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосових слойок.