Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г помідорів
2 ст. л. оливкової олії
1 середня цибулина-шалот або невеликий червоний лук
1 ст. л. білого винного оцту
сіль і свіжий мелений чорний перець
Для брускетта:
чіабатта
часник
оливкова олія
чорні оливки
анчоуси
свіже листя базиліка
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Наливаємо окріп на помідори і видаляємо їх через 30 секунд. Очищаємо їх гострим ножем розрізаємо на четвертинки.
2. Для брускетта, підсмажуємо скибочками хліба, втираємо часник і змащуємо оливковою олією. Змішуємо сальсу з кількома нарізаними маслинами та / або пару подрібнених анчоусів і / або декілька розірваних свіжих листя базиліка. Намазуємо на хліб і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного крабового супу з кукурудзою.