Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г помідорів
2 ст. л. оливкової олії
1 середня цибулина-шалот або невеликий червоний лук
1 ст. л. білого винного оцту
сіль і свіжий мелений чорний перець
Для брускетта:
чіабатта
часник
оливкова олія
чорні оливки
анчоуси
свіже листя базиліка
Приготування:
З наступного року без грошей: кому можуть призупинити виплату пенсій
Перших біженців уже відправили: одна з країн розпочала масову депортацію українців
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
1. Наливаємо окріп на помідори і видаляємо їх через 30 секунд. Очищаємо їх гострим ножем розрізаємо на четвертинки.
2. Для брускетта, підсмажуємо скибочками хліба, втираємо часник і змащуємо оливковою олією. Змішуємо сальсу з кількома нарізаними маслинами та / або пару подрібнених анчоусів і / або декілька розірваних свіжих листя базиліка. Намазуємо на хліб і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного крабового супу з кукурудзою.