Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10
Інгредієнти:
6 яєчних білків
350 г цукру
300 мл вершкового крему
900 г дрібної свіжої полуниці
Приготування:
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
1. Розігріваємо духовку до 150 градусів.
2. Поміщаємо яєчні білки у велику чисту миску і збиваємо, щоб сформувати м'які піки. Додаємо 110 г цукру і продовжуємо збивати.
3. Поступово додаємо ще 110 г цукру, ложку за раз, поки суміш не утворює тверді піки.
4. Акуратно додаємо цукор, що залишився.
5. Ложкою робимо 20 великих безе на 2 аркуші для випічки, викладених антипригарній папером і випікаємо в духовці протягом 15 хвилин.
6. Опускаємо температуру печі до 110 градусів і запікаємо ще 2-3 години.
7. Залишаємо, щоб охолонути.
8. Подаємо зі згущеними вершками та полуницею.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового торта з малиною.