Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г масла
12 печива амаретто
2 ст. л. меду
солодке десертне вино
4 персика, навпіл
цукор демерара
Приготування:
Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення
Гороскоп на тиждень 7-13 квітня для всіх знаків Зодіаку: Тільцям не позіхати, Дівам зібратися, Стрільцям ризикнути
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Розтоплюємо масло в каструлі.
3. Змішуємо разом печиво амаретто, розтоплене масло, мед і вино в мисці.
4. Кладемо чайну ложку суміші на плоску сторону кожної з половинок персика і кладемо на деко.
5. Посипаємо цукром демерара і поливаємо медом і вином.
6. Випікаємо в духовці 15-30 хвилин до золотистого кольору. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених макаронів з сиром.