Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г масла
12 печива амаретто
2 ст. л. меду
солодке десертне вино
4 персика, навпіл
цукор демерара
Приготування:
ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
ПриватБанк обнуляє пенсійні картки: можна втратити не одну виплату
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Розтоплюємо масло в каструлі.
3. Змішуємо разом печиво амаретто, розтоплене масло, мед і вино в мисці.
4. Кладемо чайну ложку суміші на плоску сторону кожної з половинок персика і кладемо на деко.
5. Посипаємо цукром демерара і поливаємо медом і вином.
6. Випікаємо в духовці 15-30 хвилин до золотистого кольору. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених макаронів з сиром.