Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
350 г борошна
2 ч. л. розпушувача
350 г несолоного масла, пом'якшеного
350 г цукру
6 яєць
200 г висушеного кокосу
2 лайма
350 г малини
150 г малинового варення, розведеного невеликою кількістю гарячої води
200 г висушеного кокосу, підсмаженого
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Змащуємо і викладаємо плоску дрібну форму 30 см пергаментом.
3. Для торту, подрібнюємо борошно, розпушувач, масло, цукор, яйця, кокосовий і лаймовий сік разом в мисці (або використовуйте електричний змішувач).
4. Обережно додаємо малину.
5. Наливаємо тісто у форму, потім випікаємо в духовці протягом 25-30.
6. Виймаємо торт з духовки.
7. Даємо торту охолонути, а потім посипаємо висушеним кокосом і кладемо додаткову малину зверху.
8. Для подачі, розрізаємо торт на квадрати.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яблук з цибулею.