Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г малини
½ лимона, тільки сік
2 ч. л. цукру
4 яєчних жовтка
1 ст. л. лимонного цукру
2 ст. л. середнього сухого хересу
2 ст. л. сухого білого вина
4 ст. л. нежирного грецького йогурту
Приготування:
Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Субсидії за новими правилами: кому доведеться оплачувати комуналку власним коштом
Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень
1. відкладаємо 12 малин для прикраси і поміщаємо інші в кухонний комбайн з хорошим стисненням лимонного соку.
2. Змішуємо в пюре, потім проштовхуємо через сито, щоб видалити насіння. Додаємо цукрову пудру до смаку, залишивши плід трохи на терпкою стороні, потім відкладаємо.
3. Поміщаємо яєчні жовтки і цукор у велику, жаростійку миску. Збиваємо в хересі і вино, використовуючи міксер.
4. Кладемо на сковорідку киплячої води і гріємо акуратно, безперервно збиваючи, поки суміш не стане дуже світлою, але тримає форму.
5. Додаємо йогурт в суміш. Поливаємо малиновим пюре і обережно закручуємо, щоб створити ефект пульсації.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яблук з цибулею.