Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 цибулини фенхелю
200 г коричневого крабового м'яса
75 г несолоного масла
450 г свіжого тальятелле
4 краплі трюфельного масла
2 лимона, тільки сік
кухонна сіль
мелений чорний перець
400 г білого крабового м'яса
Приготування:
Майже 100 грн – і це лише за каналізацію: з квітня змінюються тарифи
З травня тариф на електроенергію може зрости на 64%: пільгові тарифи зникнуть
Платіжки стануть "золотими": рекордно подорожчає один із комунальних тарифів
Пенсійну картку заблокують: що не варто робити пенсіонеру
1. Доводимо велику каструлю солоної води до кипіння.
2. Цибулини нарізаємо на тонкі кільця.
3. Темне крабове м'ясо додаємо в каструлю з 3-4 столовими ложками води.
4. Додаємо масло і поміщаємо суміш у каструлю на повільному вогні. Якщо соус занадто тонкий, продовжуємо готувати, поки він не загусне.
5. Між тим, кладемо фенхель і макарони у киплячу воду, щоб приготувати.
6. Додаємо трюфельне масло в крабовий соус і лимонний сік за смаком. Приправляємо сіллю і перцем.
7. Зливаємо фенхель і макарони, коли вони будуть готові і повертаємо на сковорідку.
8. Наливаємо крабовий соус і біле крабове м'ясо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених макаронів з сиром.