Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

2 цибулини фенхелю
200 г коричневого крабового м'яса
75 г несолоного масла
450 г свіжого тальятелле
4 краплі трюфельного масла
2 лимона, тільки сік
кухонна сіль
мелений чорний перець
400 г білого крабового м'яса

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня

Показати ще

1. Доводимо велику каструлю солоної води до кипіння.

2. Цибулини нарізаємо на тонкі кільця.

3. Темне крабове м'ясо додаємо в каструлю з 3-4 столовими ложками води.

4. Додаємо масло і поміщаємо суміш у каструлю на повільному вогні. Якщо соус занадто тонкий, продовжуємо готувати, поки він не загусне.

5. Між тим, кладемо фенхель і макарони у киплячу воду, щоб приготувати.

6. Додаємо трюфельне масло в крабовий соус і лимонний сік за смаком. Приправляємо сіллю і перцем.

7. Зливаємо фенхель і макарони, коли вони будуть готові і повертаємо на сковорідку.

8. Наливаємо крабовий соус і біле крабове м'ясо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених макаронів з сиром.