Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
4 великих яблука
55 г білих панірувальних сухарів
225 г цибулі
30 г масла
1 ч. л. свіжої петрушки
1 ч. л. свіжого шавлії
сіль і мелений чорний перець
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі
Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"
Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше
Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. Розтоплюємо масло в маленькій каструлі. Додаємо цибулю і варимо його близько 6 хвилин. Додаємо трави, панірувальні сухарі і приправу, добре помішуючи.
3. Кладемо начинку в порожнині яблук. Поміщаємо яблука в миску, заливаємо олією і випікаємо в духовці близько 45-60 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найсмачнішого рагу з яловичиною.