Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
50 мл бурбона
25 мл солодкого червоного вермуту
2 Angostura bitters
1 ч. л. сиропу з банки з вишнею
апельсинова цедра
маринована вишня, прикрасити
Приготування:
Зупинка метро у Києві: енергетик про ризики блекаутів для електротранспорту
Пенсії перерахують позапланово: кому виплатять більше грошей
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
В українців перевірять житло – прийдуть додому
1. Поміщаємо бурбон, вермут, гіркий сік і сироп у шейкер, наповнений льодом, і добре перемішуємо.
2. Проціджуємо в келих для коктейля і прикрашаємо апельсиновою цедрою і вишнями.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт традиційного рисового пудингу.