Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

3 ст. л. соняшникової олії
2 великі цибулини, дрібно нарізані
4 зубчики часнику, подрібнені
4 см кореня імбиру
1 ч. л. земляний коріандр
2 ч. л. гарам масала
10 листя каррі
2-3 ст. л. пальмового цукру або світло-коричневого цукру
400 г кокосового молока
3 лайма, тільки сік
5 помідорів
700 г філе лосося без шкіри
3 ст. л. тертого кремового кокоса
свіжий коріандр
свіжозаварений рис басматі

Приготування:

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном на повільному вогні. Додаємо цибулю і обсмажуємо протягом 15 хвилин.

2. Додаємо часник, імбир, мелений коріандр, гарам масло і листя каррі і готуємо протягом 1 хвилини. Додаємо пальмовий цукор, кокосове молоко, сік лайма і помідори і варимо 10-15 хвилин.

3. Додаємо лосося і обережно готуємо протягом 5-6 хвилин.

4. Подаємо з приготованим на пару рисом басматі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лосося в апельсинової глазурі.