Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 4
Інгредієнти:
75 г рису басматі
1 літр молока
1 ч. л. кардамону
50 г мигдалю
75 г родзинок
2 ст. л. лимонного цукру
кілька фісташок, нарізаних
Приготування:
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1. Кладемо рис у велику сковороду і смажимо на повільному вогні протягом декількох хвилин.
2. Перемішуємо в молоці, кардамоне мигдалі. Доводимо до кипіння і варимо протягом 40 хвилин.
3. Перемішуємо в ізюмі і кип'ятимо протягом 15-20 хвилин, або поки рідина не зменшиться наполовину, а суміш загусне.
4. Перемішуємо в цукрі, за смаком, знімаємо з вогню й даємо охолонути.
5. Наливаємо у велику миску, накриваємо плівкою і заморожуємо в холодильнику на 1-2 години або на ніч. Вибираємо стручки кардамону.
6. Подаємо в чотирьох чашах, прикрашених подрібненими фісташками.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тайського зеленого каррі.