Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 4

Інгредієнти:

75 г рису басматі
1 літр молока
1 ч. л. кардамону
50 г мигдалю
75 г родзинок
2 ст. л. лимонного цукру
кілька фісташок, нарізаних

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще

1. Кладемо рис у велику сковороду і смажимо на повільному вогні протягом декількох хвилин.

2. Перемішуємо в молоці, кардамоне мигдалі. Доводимо до кипіння і варимо протягом 40 хвилин.

3. Перемішуємо в ізюмі і кип'ятимо протягом 15-20 хвилин, або поки рідина не зменшиться наполовину, а суміш загусне.

4. Перемішуємо в цукрі, за смаком, знімаємо з вогню й даємо охолонути.

5. Наливаємо у велику миску, накриваємо плівкою і заморожуємо в холодильнику на 1-2 години або на ніч. Вибираємо стручки кардамону.

6. Подаємо в чотирьох чашах, прикрашених подрібненими фісташками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тайського зеленого каррі.