Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 велика кольорова капуста
1 лайм
2 зубчики часнику
1 ст. л. оливкової олії або горіхового масла
100 г горіхів кешью
сіль і мелений чорний перець
25 г пармезану (або альтернативний вегетаріанський сир твердий), тертий
Приготування:
Штраф на польському кордоні: українку покарали за документ
З 1 вересня стартує виплата нової допомоги
Виплати на дітей надійдуть за новими правилами
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Доводимо велику каструлю води до кипіння і додаємо цвітну капусту. Варимо протягом 2-3 хвилин, потім зливаємо. Кладемо рушник поверх пропареної цвітної капусти і залиште на кілька хвилин.
2. Змішуємо сік лайма з часником та олією. Кладемо капусту і горіхи кешью деко і виливаємо лайм і часникову суміш, ретельно перемішуючи. Приправляємо сіллю і перцем.
3. Зпекаем в духовці протягом 10 хвилин, потім посипаємо пармезаном. Запікаємо ще 10 хвилин, поки горіхи кешью не стануть золотисто-коричневими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяного пирога з яблуками.