Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4-6
Інгредієнти:
Для коньяку:
60 г масла, плюс додатково для змащування
2 ст. л. лимонного цукру
2 ст. л. золотого сиропу
4 ст. л. борошна
1 ч. л. меленого імбиру
1 ч. л. коньяку
2 ст. л. рубаних фісташок
Для фруктового салату:
1 апельсин, тільки сік
1 лимон, тільки сік
1 лайм, лише сік
1 манго, розрізаний на кубики
4 мандарина, розділені на сегменти
1 гранат, тільки насіння
6 ягід фізалісу
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Розігріваємо духовку до 150 градусів. Змащуємо два піддони для випічки маслом.
2. Плавимо масло з цукром і золотим сиропом в каструлі. Як тільки воно почне пузиритися, додаємо борошно, імбир, коньяк і фісташки і перемішуємо.
3. Використовуючи чайну ложку, поміщаємо шість шматочків горіхового розміру суміші на масляний піддон для випічки. Не потрібно згладжувати, оскільки вони будуть поширюватися природним чином.
4. Випікаємо 10-12 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
5. Для фруктового салату об'єднуємо апельсиновий, лаймовий і лимонний сік у великій мисці.
6. Додаємо манго і мандарини, насіння граната і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тарталеток з джемом всього за 15 хвилин.