Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 24 шт.

Інгредієнти:
борошно
1 х 380 г готового листкового тіста
300 г сиру Стильтон
1 яйце
100 г пармезану

Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Викладаємо деко пергаментом.
2. На злегка висипані борошном поверхні вимішуємо тісто до 30 см х 23 см.
3. Тісто розрізаємо на чотири смуги вздовж, а потім через шість, залишивши 24 прямокутника з тіста.
4. Додаємо Стілтон в миску і раздавливаем виделкою.
5. Кладемо чайну ложку сиру в центр ліворуч від кожного прямокутника.

Популярні новини зараз

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

Показати ще


6. Складаємо тісто з сиру і обжимаємо краї, щоб запечатати і поміщаємо на викладений піддон для випічки.
7. Змащуємо зовні збитим яйцем і натираємо пармезаном. Робимо невеликий отвір у верхній частині кожної слойки з наконечником гострого ножа.
8. Випікаємо 10-15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої свинини з солодким картопляним пюре.