Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 24 шт.
Інгредієнти:
борошно
1 х 380 г готового листкового тіста
300 г сиру Стильтон
1 яйце
100 г пармезану
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Викладаємо деко пергаментом.
2. На злегка висипані борошном поверхні вимішуємо тісто до 30 см х 23 см.
3. Тісто розрізаємо на чотири смуги вздовж, а потім через шість, залишивши 24 прямокутника з тіста.
4. Додаємо Стілтон в миску і раздавливаем виделкою.
5. Кладемо чайну ложку сиру в центр ліворуч від кожного прямокутника.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
6. Складаємо тісто з сиру і обжимаємо краї, щоб запечатати і поміщаємо на викладений піддон для випічки.
7. Змащуємо зовні збитим яйцем і натираємо пармезаном. Робимо невеликий отвір у верхній частині кожної слойки з наконечником гострого ножа.
8. Випікаємо 10-15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої свинини з солодким картопляним пюре.