Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 4-6
Інгредієнти:
Для маринаду:
1 ст. л. англійської гірчиці
1 ст. л. червоного вина
2 лайма, родзинка і сік
3 ст. л. коричневого цукру
5 зубчиків часнику
5 цибулин
кілька гілочок свіжого чебрецю
1 ст. л. приправи
100 мл легкого пива
½ ч. л. морської солі
Для курки:
1 велика курка
арахісове масло
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Для маринаду поміщаємо всі інгредієнти в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Натираємо курку, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися в холодильнику протягом як мінімум двох годин, але переважно на ніч.
2. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Витираємо надмірний маринад і натираємо маслом. Смажимо курчати, грудьми вниз, поки шкіра стане золотисто-коричневою.
3. Поміщаємо курчати на деко і запікаємо протягом 35 хвилин, у духовці або до тих пір, поки соки не стануть прозорими.
4. Виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки по-іспанськи.