Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ч. л. ріпакової олії
1 маленький лук
1 зубчик часнику
30 г червоної сочевиці
200 г помідорів
100 мл озону
копчена паприка (опціонально)
мелений чорний перець, за смаком
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
1. Нагріваємо масло в маленькій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник і варимо 2-3 хвилини.
2. Додаємо залишилися інгредієнти, в тому числі чорний перець за смаком, і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 20 хвилин.
3. Подаємо негайно або залишаємо для охолодження і зберігання в холодильнику або морозильній камері для обідів.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт різотто з грибами.