Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12 оладок
Інгредієнти:
300 г кукурудзи
3 цибулини
3 яйця
30 мл молока
75 г борошна
½ ч. л. каєнського перцю
рослинна олія для смаження
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Мораторій на комуналку: українцям пояснили, чому заплатять ще більше
Криптоаферa на $2 мільйони: як проект Furmula обернувся пасткою для інвесторів
Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
1. Щоб зробити оладки, кладемо солодку кукурудзу та зелену цибулю в миску. Збиваємо яйця з молоком. Наливаємо цю суміш на кукурудзу і добре перемішуємо. Приправляємо сіллю і перцем. Проціджуємо борошно з перцем кайенны і потім перемішуємо в кукурудзі.
2. Додаємо масло у велику сковорідку - вам потрібно обсмажити дрібно, тому переконайтеся, що підстава каструлі добре закрито. (ОБЕРЕЖНО: гаряче масло може бути небезпечним. Не залишайте без нагляду.) Нагріваємо олію, використовуючи невеликий ківш, наносимо тісто на масло - вам потрібно близько 2 ст. л. Обсмажуємо пару хвилин на одній стороні, потім на інший.
3. Викладаємо на кухонну папір, щоб видалити зайве масло.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бананового смузі.