Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

свинячий фарш (близько 500 г)
білі панірувальні сухарі
1 лимон
маленька жменя свіжого тертого пармезану
жменю петрушки
жменю чебрецю
8-10 консервованих анчоусів
сіль і мелений чорний перець
оливкова олія
гарячий курячий або овочевий бульйон

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Змішуємо свинячий фарш і панірувальні сухарі в мисці з лимонною цедрою і пармезаном. Додаємо трави і анчоуси, приправляємо трохи сіллю, а потім більш щедро зі свіжим меленим чорним перцем.

3. Використовуючи руки, добре перемішуємо, а потім формуємо суміш в 6-8 великих пиріжків.

4. Нагріваємо олію у великій сковороді, потім обсмажуємо фрикадельки до коричневого кольору з обох сторін. Поміщаємо в неглибоку жароміцний посуд. Готуємо в духовці 20 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каші з бананом і кокосом.