Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
свинячий фарш (близько 500 г)
білі панірувальні сухарі
1 лимон
маленька жменя свіжого тертого пармезану
жменю петрушки
жменю чебрецю
8-10 консервованих анчоусів
сіль і мелений чорний перець
оливкова олія
гарячий курячий або овочевий бульйон
Приготування:
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
До двох діб без світла: експерт попередив, яким регіонам готуватися до тотальних блекаутів
Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Змішуємо свинячий фарш і панірувальні сухарі в мисці з лимонною цедрою і пармезаном. Додаємо трави і анчоуси, приправляємо трохи сіллю, а потім більш щедро зі свіжим меленим чорним перцем.
3. Використовуючи руки, добре перемішуємо, а потім формуємо суміш в 6-8 великих пиріжків.
4. Нагріваємо олію у великій сковороді, потім обсмажуємо фрикадельки до коричневого кольору з обох сторін. Поміщаємо в неглибоку жароміцний посуд. Готуємо в духовці 20 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каші з бананом і кокосом.