Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 2

Інгредієнти:

2 качиних ніжки
сіль і мелений чорний перець
1-2 свіжих лаврових листа
2 рожевих грейпфрута
2-3 апельсина
крес-салат

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків: Раки – виспіться, Тельці – вам терміново потрібен дзен

Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт

Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська

За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо качині ніжки у форму і добре приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Втираємо порошок з п'ятьма прянощами в шкіру качиних ніг, потім поміщаємо лавровий лист або два зверху м'яса.

3. Готуємо в духовці близько години, поки шкіра не стане хрусткою, і м'ясо відпаде від кістки.

4. Між тим, готуємо салат, очистивши грейпфрути та апельсини, відрізавши кінці, помістивши їх на обробну дошку.

5. Відокремлюємо м'ясо від кістки і нарізаємо шматочки. Кидаємо крес-салат з сегментованими фруктами і фруктовим соком і подаємо з качиним м'ясом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт французького тосту з шинкою і сиром чеддер.