Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 2
Інгредієнти:
2 качиних ніжки
сіль і мелений чорний перець
1-2 свіжих лаврових листа
2 рожевих грейпфрута
2-3 апельсина
крес-салат
Приготування:
Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків: Раки – виспіться, Тельці – вам терміново потрібен дзен
Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт
Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Поміщаємо качині ніжки у форму і добре приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Втираємо порошок з п'ятьма прянощами в шкіру качиних ніг, потім поміщаємо лавровий лист або два зверху м'яса.
3. Готуємо в духовці близько години, поки шкіра не стане хрусткою, і м'ясо відпаде від кістки.
4. Між тим, готуємо салат, очистивши грейпфрути та апельсини, відрізавши кінці, помістивши їх на обробну дошку.
5. Відокремлюємо м'ясо від кістки і нарізаємо шматочки. Кидаємо крес-салат з сегментованими фруктами і фруктовим соком і подаємо з качиним м'ясом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт французького тосту з шинкою і сиром чеддер.