Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 - 30 хвилин
Порції: 4-6
Інгредієнти:
2 яйця
3 цибулини, нарізані
120 г борошна
1 ч. л. коріандру
1 ч. л. кмину
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Збиваємо яйця в мисці.
2. Додаємо цибульні кільця і добре перемішуємо.
3. Додаємо борошно, мелений коріандр і насіння кмину і добре перемішуємо.
4. Нагріваємо олію в глибокій сковороді на середньому вогні. Додаємо велику ложку суміші бхаджі і смажимо протягом 30-45 секунд, до золотисто-коричневого кольору.
5. Перемішуємо бхаджі і підсмажуємо ще 30 секунд.
6. Повторюємо те ж саме з рештою суміші бхаджі, поповнюючи масло в сковороді.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гаспачо за 10 хвилин.