Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-3
Інгредієнти:
½ огірка
1 великий жовтий перець
1 великий червоний перець
6 стиглих помідорів
2 цибулі-шалот
3 зубчики часнику, грубо нарізані
100 г білого хліба
3 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. оцту
Приготування:
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
1. Змішуємо більшу частину огірка, перцю, помідорів і цибулі-шалот до грубого пюре в кухонному комбайні, залишивши пару шматків кожного овоча для гарніру.
2. Додаємо часник, просочений хліб, оливкову олію і оцет хересу до кухонного комбайну і знову змішати до однорідного стану або, якщо необхідно, більш текстуровану консистенцію.
3. Переносимо суп в миску, накриваємо плівкою і охолоджуємо протягом як мінімум 20 хвилин.
4. Нарізаємо консервовані овочі на маленькі кубики. Коли будете готові подавати, вилийте гаспачо в миски і прикрасьте овочами.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бургерів з нутом і кукурудзою.