Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3
Інгредієнти:
250 г рису
30 г масла
3 ст. л. оливкової олії
4 ст. л. ячменю
500 мл курячого бульйону
500 г мідій
30 г свіжого кропу
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
1. Промиваємо рис в холодній проточній воді.
2. Нагріваємо олію і оливкове масло у великій дрібній каструлі з кришкою. Додаємо ячмінь і варимо 1 хвилину, поки він не стане коричневим. Додаємо промитий рис і варимо 2 хвилини, постійно помішуючи.
3. Наливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння, потім тушкуємо 10-15 хвилин.
4. Розкидаємо мідії над рисом, ставимо кришку на каструлю і тушкуємо ще 4-5 хвилин.
5. Додаємо кріп до рису і мідій перед подачею на стіл.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт веганського майонезу.