Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 300 мл

Склад:

3 ст. л. аквабаба (розсіл з банки нуту)
2 ч. л. діжонської гірчиці
¾ ч. л. солі
¼ ч. л. дрібного білого перцю
2 ст. л. білого винного оцту
250 мл рослинного масла

Приготування:

Популярні новини зараз

Перевірки електролічильників: за що штрафуватимуть українців

"Тарифи підвищувати у вас легко виходить!": українці рознесли "Київстар" – третина мережі залишилася без світла

Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста

Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше

Показати ще

Поміщаємо всі інгредієнти в глечик і змішуємо, використовуючи блендер (іммерсійне), до товстої і кремової консистенції - близько 10 секунд. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику (він буде зберігатися близько 2 тижнів).

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.