Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 300 мл
Склад:
3 ст. л. аквабаба (розсіл з банки нуту)
2 ч. л. діжонської гірчиці
¾ ч. л. солі
¼ ч. л. дрібного білого перцю
2 ст. л. білого винного оцту
250 мл рослинного масла
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Польща змінила правила в'їзду для українців
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Поміщаємо всі інгредієнти в глечик і змішуємо, використовуючи блендер (іммерсійне), до товстої і кремової консистенції - близько 10 секунд. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику (він буде зберігатися близько 2 тижнів).
На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.