Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 300 мл
Склад:
3 ст. л. аквабаба (розсіл з банки нуту)
2 ч. л. діжонської гірчиці
¾ ч. л. солі
¼ ч. л. дрібного білого перцю
2 ст. л. білого винного оцту
250 мл рослинного масла
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Перевірки електролічильників: за що штрафуватимуть українців
"Тарифи підвищувати у вас легко виходить!": українці рознесли "Київстар" – третина мережі залишилася без світла
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше
Поміщаємо всі інгредієнти в глечик і змішуємо, використовуючи блендер (іммерсійне), до товстої і кремової консистенції - близько 10 секунд. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику (він буде зберігатися близько 2 тижнів).
На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.