Час підготовки: 30 хвилин-1 годину
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для тірамісу:
3 яйця
3 ст. л. цукрової пудри
100 мл подвійних вершків, м'яко збиті
125 г маскарпоне
2 ст. л. кавового лікеру
6 готових паличок для тірамісу
150 мл свіжого кави
2 ч. л. какао-порошку
1 ст. л. тертого білого шоколаду
Для мигдальної крихти:
100 г цукру
100 г мигдалю
Приготування:
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Для тірамісу поміщаємо яєчні жовтки і цукрову пудру у велику миску і збиваємо електричним міксером до однорідності.
2. Додаємо м'яко збиті вершки, маскарпоне і кавовий лікер і добре перемішуємо.
3. В окремій мисці збиваємо яєчні білки до появи жорстких піків. Додаємо в суміш крему.
4. Змішуємо решту лікеру з охолодженою кавою в мілкій тарілці.
5. Занурюємо половину печива в кавову суміш. Кладемо на підставі великої тарілки, потім ложкою викладаємо вершкову суміш. Повторюємо те ж саме поки крем не закінчиться.
6. Посипаємо какао-порошком і тертим білим шоколадом і охолоджуємо протягом 30 хвилин, якщо дозволяє час.
7. Для мигдальної крихти поміщаємо цукор в сковорідку і плавимо на маленькому вогні, поки він не перетвориться в карамельний колір.
8. Додаємо мигдаль і перемішуємо. Наливаємо на лист для випічки, викладений папером для випічки, і залишаємо охолонути.
9. Після прикрашаємо вершину тірамісу. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт полунично-бананового морозива.