Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
1 куряча грудка
½ лимона, тільки сік
5 ст. л. білого вина
масло
щіпка борошна
сіль і мелений чорний перець
зелена квасоля
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1. Нагріваємо велику сковорідку додаємо оливкову олію, обсмажуємо курку протягом 5 хвилин з кожного боку або до готовності.
2. Додаємо лимонний сік, сіль і перець. Додаємо біле вино. Наливаємо масло в борошно і перемішуємо суміш.
3. Доводимо каструлю з водою до кипіння і готуємо зелені боби протягом 3-4 хвилин, проціджуємо.
4. Кладемо боби на тарілку, зверху курку, поливаємо соусом і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок з креветок.