Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г масла
250 г печива
600 г вершкового сиру
25 г ірландський вершковий лікер
100 мл цукру
300 мл вершків
100 г тертого шоколаду
Для прикраси:
200 мл вершків, збиті
какао-порошок
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів
Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Пенсіонерам гарантують мінімум 14 000 грн: виплатять багатьом, але не всім
1. Розтоплюємо масло в каструлі і додаємо подрібнене печиво. Добре перемішуємо, поки печиво не поглине все масло.
2. Викладаємо основу у форму для випічки 18 див. Поміщаємо в холодильник на одну годину.
3. Між тим, готуємо начинку. Злегка збиваємо вершковий сир, потім подрібнюємо в ірландському кремі і цукровій пудрі. Додаємо збиті вершки і тертий шоколад. Рівномірно викладаємо на печиво.
4. Охолоджуємо ще на дві години. Після прикрашаємо збитими вершками і какао-порошком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки в часниковій паніровці.