Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 курячі грудки
20 г петрушки, дрібно нарізаною
150 г сиру таледжіо
75 г масла
2 зубчики часнику
3 смужки копченого бекону
дві жмені панірувальних сухарів
3 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Розрізаємо курячі грудки чотири рази, по діагоналі.
3. Дрібно нарізаємо петрушку і розрізаємо сир на смужки.
4. Кидаємо тальгио в петрушку, а потім додаємо сир в забиті проміжки в курячих філе.
5. Розтоплюємо масло на сковороді. Додаємо нарізаний часник і бекон на сковороду і смажимо три хвилини.
6. Додаємо панірувальні сухарі в сковороду і смажимо ще три хвилини.
7. Наливаємо оливкову олію на курку і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем.
8. Розкидаємо хлібну крихту над курячими грудками, злегка погладжуючи їх.
9. Випікаємо в духовці 30 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і кукурудзою.