Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 курячі грудки
20 г петрушки, дрібно нарізаною
150 г сиру таледжіо
75 г масла
2 зубчики часнику
3 смужки копченого бекону
дві жмені панірувальних сухарів
3 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

З наступного року без грошей: кому можуть призупинити виплату пенсій

Мобілізація торкнеться всіх: скільки ТЦК будуть призивати щомісяця

ПриватБанк без попередження блокує рахунки

Польща змінила правила в'їзду для українців

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Розрізаємо курячі грудки чотири рази, по діагоналі.

3. Дрібно нарізаємо петрушку і розрізаємо сир на смужки.

4. Кидаємо тальгио в петрушку, а потім додаємо сир в забиті проміжки в курячих філе.

5. Розтоплюємо масло на сковороді. Додаємо нарізаний часник і бекон на сковороду і смажимо три хвилини.

6. Додаємо панірувальні сухарі в сковороду і смажимо ще три хвилини.

7. Наливаємо оливкову олію на курку і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

8. Розкидаємо хлібну крихту над курячими грудками, злегка погладжуючи їх.

9. Випікаємо в духовці 30 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і кукурудзою.