Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
675 г тріски
85 г білих панірувальних сухарів
3 ст. л. петрушки, дрібно нарізаною
2 зубчики часнику
½ лимона
60 г масла, розплавленого
лимонний сік
сіль і перець
золоті кільця, для подачі
Приготування:
ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
1. Приправляємо тріску сіллю і перцем за смаком.
2. Змішуємо панірувальні сухарі з петрушкою, часником, лимонною цедрою, сіллю і перцем, потім додаємо масло і лимонний сік. Ретельно перемішуємо пальцями.
3. Поміщаємо тріску в дрібну, жаростійку посудину і щільно натискаємо на тріску, щоб сформувати рівну кору. Запікаємо при 220 ° протягом 20-25 хвилин, поки шкірка не обсмажиться. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжнього голландського соусу.