Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
675 г тріски
85 г білих панірувальних сухарів
3 ст. л. петрушки, дрібно нарізаною
2 зубчики часнику
½ лимона
60 г масла, розплавленого
лимонний сік
сіль і перець
золоті кільця, для подачі
Приготування:
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
1. Приправляємо тріску сіллю і перцем за смаком.
2. Змішуємо панірувальні сухарі з петрушкою, часником, лимонною цедрою, сіллю і перцем, потім додаємо масло і лимонний сік. Ретельно перемішуємо пальцями.
3. Поміщаємо тріску в дрібну, жаростійку посудину і щільно натискаємо на тріску, щоб сформувати рівну кору. Запікаємо при 220 ° протягом 20-25 хвилин, поки шкірка не обсмажиться. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжнього голландського соусу.