Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г макаронів
125 г броколі
198 г кукурудзи
10 помідорів чері, навпіл
2-3 ч. л. майонезу
110-160 г стейка з тунця
мелений чорний перець
листя салату (необов'язково)
Приготування:
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Три категорії пенсіонерів отримають надбавки до дня народження: кому та скільки виплатять
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
1. Наповнюємо середню каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо макарони, добре перемішуємо. Готуємо макарони протягом 8 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо брокколі і варимо 2 хвилини.
2. Промиваємо макарони і броколі в друшляку під проточною водою до холоду. Зливаємо добре. Висипаємо до кукурудзі і помідорів. Додаємо майонез, приправляємо чорним перцем і перемішуємо до повного поєднання.
3. Додаємо тунця в салат, використовуючи вилку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.