Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г макаронів
125 г броколі
198 г кукурудзи
10 помідорів чері, навпіл
2-3 ч. л. майонезу
110-160 г стейка з тунця
мелений чорний перець
листя салату (необов'язково)
Приготування:
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
1. Наповнюємо середню каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо макарони, добре перемішуємо. Готуємо макарони протягом 8 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо брокколі і варимо 2 хвилини.
2. Промиваємо макарони і броколі в друшляку під проточною водою до холоду. Зливаємо добре. Висипаємо до кукурудзі і помідорів. Додаємо майонез, приправляємо чорним перцем і перемішуємо до повного поєднання.
3. Додаємо тунця в салат, використовуючи вилку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.