Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г макаронів
125 г броколі
198 г кукурудзи
10 помідорів чері, навпіл
2-3 ч. л. майонезу
110-160 г стейка з тунця
мелений чорний перець
листя салату (необов'язково)
Приготування:
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше
Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року
1. Наповнюємо середню каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо макарони, добре перемішуємо. Готуємо макарони протягом 8 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо брокколі і варимо 2 хвилини.
2. Промиваємо макарони і броколі в друшляку під проточною водою до холоду. Зливаємо добре. Висипаємо до кукурудзі і помідорів. Додаємо майонез, приправляємо чорним перцем і перемішуємо до повного поєднання.
3. Додаємо тунця в салат, використовуючи вилку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.