Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

100 г макаронів
125 г броколі
198 г кукурудзи
10 помідорів чері, навпіл
2-3 ч. л. майонезу
110-160 г стейка з тунця
мелений чорний перець
листя салату (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Три категорії пенсіонерів отримають надбавки до дня народження: кому та скільки виплатять

Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня

Показати ще

1. Наповнюємо середню каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо макарони, добре перемішуємо. Готуємо макарони протягом 8 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо брокколі і варимо 2 хвилини.

2. Промиваємо макарони і броколі в друшляку під проточною водою до холоду. Зливаємо добре. Висипаємо до кукурудзі і помідорів. Додаємо майонез, приправляємо чорним перцем і перемішуємо до повного поєднання.

3. Додаємо тунця в салат, використовуючи вилку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.