Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

3 ст. л. білого винного оцту
6 перців
1 лавровий лист
2 яйця
125 г масла
лимонний сік, сіль і перець за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсію не дадуть: українцям поставили нову вимогу – змусять пояснювати

Відстрочка і ВЛК: чи зможе ТЦК забрати просто з вулиці

Стане головним полем бою: генерал назвав місто, на яке рф готує масштабний наступ

Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених

Показати ще

1. Поміщаємо оцет в маленьку каструлю з перчинкамі і лавровим листом. Доводимо оцет до високої температури, поки не залишиться тільки 1 ст. л.

2. Поміщаємо яєчні жовтки в кухонний комбайн з оцтом.

3. Акуратно плавимо масло так, щоб тверді частинки масла впали на дно каструлі.

4. Повертаємо кухонний комбайн і повільно доливаємо масло на яєчні жовтки, поки двигун все ще працює. Соус почне загусати. Коли залишаться тільки тверді частинки масла, зупиніться.

5. Якщо соус надто густий, додаємо трохи гарячої води.

6. Приправляємо до смаку сіллю і перцем і додаємо трохи лимонного соку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого рису.