Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
60 мл оливкової олії
1 ст. л. нарізаного часнику
листя базиліка (бажано італійські)
морська сіль і мелений білий перець, за смаком
1 кг зелених кабачків
750 мл курячого бульйону
60 мл вершків
жменю петрушки, подрібнена
50 г свіжого тертого пармезану
Для подачі:
хрусткий хліб
зелений салат
сіль і мелений чорний перець
Гороскоп на сьогодні 25 листопада: навчання Тельців, обов'язки Левів та активність Скорпіонів
На ТЕС більше не сподівайтесь: експерт розповів про масштаби руйнувань
Частину українців змусять повернути пенсії: у ПФУ пояснили, кого це торкнеться
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Приготування:
1. Нагріваємо масло в каструлі на середньому вогні.
2. Готуємо часник, базилік, сіль і кабачок повільно протягом 10 хвилин або до тих пір, поки кабачки не будуть злегка підсмажені і пом'якшені.
3. Додаємо білий перець, за смаком, потім вливаємо в бульйон і тушкуємо протягом 8 хвилин. Знімаємо з вогню.
4. Поміщаємо три чверті супової суміші в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.
5. Повертаємо суміш на сковороду і перемішуємо в кремі, петрушці і пармезані.
6. Щоб подавати, наливаємо суп в миску і приправляємо за смаком сіллю і чорним перцем. Посипаємо пармезаном, за смаком. Подаємо з хрустким хлібом і зеленим салатом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з бульгуровою пшеницею.