Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг телятини
1 ст. л. борошна
3 ст. л. оливкової олії
100 г панчетти
2 цибулини, дрібно нарізані
2 палички селери
3 моркви, тонко нарізані
4 зубчики часнику, дрібно нарізані
500 мл білого вина
100 мл курячого бульйону
лимонна цедра
2 лаврових листа
2 гілочки розмарину
200 г свіжих помідорів
150 г зелених оливок
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень

В Україні затвердили тариф на газ до початку опалювального сезону: яка ціна з травня до листопада

Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень

Показати ще

1. Занурюємо телячі шматочки в борошні і приправляємо сіллю і перцем. Нагріваємо столову ложку оливкового масла на великій сковороді і обсмажуємо яловичину з обох сторін. Робимо це двома партіями, використовуючи іншу столову ложку оливкової олії для другої партії. Відкладаємо телятину в бік.

2. Нагріваємо столову ложку оливкової олії у великій каструлі. Додаємо панчетту і обсмажуємо на середньому вогні до хрусткої скориночки і коричневого кольору.

3. Додаємо цибулю, селеру і моркву і зменшуємо тепло. Обсмажуємо, поки овочі не придбали якийсь колір і трохи пом'якшилися - близько 10 хвилин.

4. Додаємо часник і варимо пару хвилин, потім додаємо телятину в каструлю. Додаємо решту вина в каструлю разом з курячим бульйоном.

5. Додаємо лимонну цедру і трави і приправляємо сіллю і перцем. Доводимо до кипіння, потім кип'ятимо протягом 45 хвилин.

6. Додаємо помідори і маслини і варимо ще півгодини, щоб їх можна було трохи зменшити. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вишневого джему з фундуком.