Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

Для шоколадного торта:
175 г масла, плюс додатково для змащування
200 г темного шоколаду
3 великих яйця
125 г цукру
30 г простого борошна
Для морозива:
40 г масла
75 г панірувальних сухарів
4 банана, нарізані і заморожені
3 ст. л. арахісового масла

Приготування:

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо 20-25 см форму для випічки невеликою кількістю масла.

2. Для торта плавимо масло в каструлі. Видаляємо з вогню і обережно перемішуємо половину шоколаду до розплавлення.

3. У мисці змішуємо яйця і цукор, поки вони не стануть блідими і густими. Виливаємо шоколадну суміш, потім просіваємо борошно. Додаємо шоколад і, використовуючи шпатель, рівномірно розподіляємо суміш. Виливаємо в готову страву.

4. Випікаємо 20 хвилин.

5. Між тим, для морозива розтоплюємо масло на сковороді, додаємо панірувальні сухарі і смажимо до золотисто-коричневого кольору. Відставляємо в сторону, щоб охолодитися.

6. Кладемо банани і арахісове масло в кухонний комбайн і перемішуємо до однорідної і кремової консистенції. Кладемо в миску з панірувальними сухарями.

7. Подаємо торт негайно з морозивом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чорничного варення.