Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Склад:

225 г борошна
щіпка солі
55 г масла
25 г цукрової пудри
150 мл молока
1 яйце

Приготування:

Популярні новини зараз

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа

Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення

Показати ще

1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Злегка змащуємо деко.

2. Змішуємо борошно і сіль і втираємо олію.

3. Перемішуємо в цукрі, а потім у молоці, щоб отримати м'яке тісто.

4. Викладаємо на борошняну поверхню і трохи замішуємо тісто. Розкачуємо до товщини 2 см. Використовуємо різець 5 см, щоб вирізати круги і поміщаємо на лист для випічки.

5. Змащуємо вершини булочок збитим яйцем. Випікаємо протягом 12-15 хвилин, поки тісто добре не встане і не стане золотим.

6. Охолоджуємо на решітці і подаємо з маслом і джемом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.