Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Склад:
225 г борошна
щіпка солі
55 г масла
25 г цукрової пудри
150 мл молока
1 яйце
Приготування:
Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше
До двох діб без світла: експерт попередив, яким регіонам готуватися до тотальних блекаутів
Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року
Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку
1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Злегка змащуємо деко.
2. Змішуємо борошно і сіль і втираємо олію.
3. Перемішуємо в цукрі, а потім у молоці, щоб отримати м'яке тісто.
4. Викладаємо на борошняну поверхню і трохи замішуємо тісто. Розкачуємо до товщини 2 см. Використовуємо різець 5 см, щоб вирізати круги і поміщаємо на лист для випічки.
5. Змащуємо вершини булочок збитим яйцем. Випікаємо протягом 12-15 хвилин, поки тісто добре не встане і не стане золотим.
6. Охолоджуємо на решітці і подаємо з маслом і джемом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.