Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Склад:
225 г борошна
щіпка солі
55 г масла
25 г цукрової пудри
150 мл молока
1 яйце
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Злегка змащуємо деко.
2. Змішуємо борошно і сіль і втираємо олію.
3. Перемішуємо в цукрі, а потім у молоці, щоб отримати м'яке тісто.
4. Викладаємо на борошняну поверхню і трохи замішуємо тісто. Розкачуємо до товщини 2 см. Використовуємо різець 5 см, щоб вирізати круги і поміщаємо на лист для випічки.
5. Змащуємо вершини булочок збитим яйцем. Випікаємо протягом 12-15 хвилин, поки тісто добре не встане і не стане золотим.
6. Охолоджуємо на решітці і подаємо з маслом і джемом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курячої локшини.