Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 помідора
1 жовтий перець
75 г бульгуровой пшениці
20 г кедрових горіхів
1 лимон
4 цибулини, тонко нарізані
3 ст. л. коріандру
2 x 200 г риби тріски
2 ч. л. пасти харісса
мелений чорний перець
160 г броколі
2 ст. л. натурального йогурту

Приготування:

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Кладемо помідори і перець в невелику сковороду, змащуємо невеликою кількістю масла, приправляємо чорним перцем і запікаємо протягом 15 хвилин.

2. Між тим, варимо бульгурову пшеницю в маленькій каструлі з киплячою водою протягом п'яти хвилин, а потім добре проціджуємо в ситі.

3. Смажимо кедрові горіхи в маленькій сухій каструлі на середньому вогні.

4. Розрізаємо лимон навпіл і вирізаємо чотири тонких скибочки.

5. Виймаємо овочі з духовки. Додаємо пшеницю, цибулю, кедрові горіхи, дві столові ложки коріандру і лимонного соку. Приправляємо великою кількістю чорного перцю.

6. Робимо два проміжку в суміші бульгур і притискаємо рибу до них. Приправляємо рибу за смаком, і викладаємо зверху скибочки лимона. Випікаємо протягом 15 хвилин або поки риба просто не буде приготовлена.

7. Випікаємо броколі до тих пір, поки вони не будуть приготовані за вашим смаком.

8. Поділяємо рибу між двома тарілками і посипаємо ориандром. Додаємо брокколі на тарілки і подаємо з йогуртом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого рису.