Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 зубчик часнику, подрібнений
1 лимон, тільки сік
3 ст. л. каперсів, нарізаних
6 філе анчоуса, нарізане
250 г маслин
невеликий пучок свіжої петрушки, нарізана
сіль і мелений чорний перець
2-4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз

З наступного року без грошей: кому можуть призупинити виплату пенсій

Українців попередили про хвилю страшної епідемії: зафіксовано першу смерть

Пенсіонери отримають кілька виплат авансом: кого "засипле" грошима

Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати

Показати ще

1. Щоб зробити густу консистенцію, просто змішуємо всі інгредієнти разом, додавши достатню кількість оливкової олії для утворення пасти.

2. Для більш гладкої текстури додаємо часник, лимонний сік, каперси і анчоуси в кухонний комбайн і збиваємо їх протягом приблизно 10 секунд. Додаємо оливки і петрушку і досить оливкової олії, щоб зробити пасту.

3. При необхідності приправляємо за смаком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового ичзкейка.