Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 зубчик часнику, подрібнений
1 лимон, тільки сік
3 ст. л. каперсів, нарізаних
6 філе анчоуса, нарізане
250 г маслин
невеликий пучок свіжої петрушки, нарізана
сіль і мелений чорний перець
2-4 ст. л. оливкової олії
Приготування:
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку
Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
Грошова допомога для пенсіонерів: хто може отримати понад 10 тисяч гривень
1. Щоб зробити густу консистенцію, просто змішуємо всі інгредієнти разом, додавши достатню кількість оливкової олії для утворення пасти.
2. Для більш гладкої текстури додаємо часник, лимонний сік, каперси і анчоуси в кухонний комбайн і збиваємо їх протягом приблизно 10 секунд. Додаємо оливки і петрушку і досить оливкової олії, щоб зробити пасту.
3. При необхідності приправляємо за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового ичзкейка.