Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ч. л. ріпакової олії
5 цибулин, тонко нарізаний
1 червоний перець, насіння видалені і тонко нарізані
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
1 головка брокколі, нарізана невеликими квіточками
300 г свіжозвареної рису басматі, охолодженого
175 г замороженого гороху
3 яйця, злегка побиті
1 ст. л. соєвого соусу
2 ч. л. підсмаженого кунжуту
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Кинуть в бій 160 тисяч військових: росія готується до другого етапу наступу на Україну

Наслідки будуть невтішними для всіх: експерт назвав три сценарії завершення війни в Україні

Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати

Пенсійна амністія, а не індексація: хто отримає по 2 тисячі гривень додатково щомісяця

Показати ще

1. Нагріваємо сковороду на високому вогні, потім додаємо масло. Потім додаємо зелений лук і червоний перець і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин або поки він не зменшиться. Перемішуємо до часнику і додаємо брокколі з 4 столовими ложками води, потім доводимо до кипіння й тушкуємо протягом 2 хвилин або до тих пір, поки брокколі не стане м'якою, а вода майже випарується.

2. Додаємо рис і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин або до повного нагрівання. Перемішуємо в горосі і варимо 1 хвилину.

3. Збиваємо яйця і соєвий соус разом з допомогою виделки. Додаємо суміш яєць до рису і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Перемішуємо в насінні кунжуту, приправляємо сіллю і перцем і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кукурудзяного хліба.