Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 мл гарячої кави еспресо
120 г цукрової пудри
Для подачі:
300 мл унції вершків
1 ванільний стручок
1 ст. л. цукрової пудри
Приготування:
ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді
Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року
Черги на АЗС і порожні баки: водіїв готують до дефіциту пального - які причини
Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
1. Ставимо в морозильну камеру неглибоку форму для випічки.
2. Перемішуємо і розчиняємо цукор в каву на повільному вогні. Відкладаємо, щоб охолодитися.
3. Виливаємо кавову суміш в блюдо і заморожуємо протягом 40 хвилин.
4. Поміщаємо крем, ваніль і цукрову глазур у велику миску. Додаємо жменю подрібненого кавового щербету і збиваємо суміш до однорідної консистенції.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому маслі.