Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 мл гарячої кави еспресо
120 г цукрової пудри
Для подачі:
300 мл унції вершків
1 ванільний стручок
1 ст. л. цукрової пудри
Приготування:
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
1. Ставимо в морозильну камеру неглибоку форму для випічки.
2. Перемішуємо і розчиняємо цукор в каву на повільному вогні. Відкладаємо, щоб охолодитися.
3. Виливаємо кавову суміш в блюдо і заморожуємо протягом 40 хвилин.
4. Поміщаємо крем, ваніль і цукрову глазур у велику миску. Додаємо жменю подрібненого кавового щербету і збиваємо суміш до однорідної консистенції.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому маслі.