Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. меляси граната
6 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. білого винного оцту
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Слідкуйте за своїми картками: ПриватБанк може списати гроші з рахунків клієнтів
Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
1. Поміщаємо гранатові меляси, оливкова олія і білий винний оцет в чисту банку.
2. Кришку кладемо на банку і добре струшуємо. Приправляємо сіллю і свіжомеленим перцем за смаком і використовуємо в своєму улюбленому салаті.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки в білому винному соусі.