Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. меляси граната
6 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. білого винного оцту
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 25 листопада: навчання Тельців, обов'язки Левів та активність Скорпіонів

До двох діб без світла: експерт попередив, яким регіонам готуватися до тотальних блекаутів

Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат

Частину українців змусять повернути пенсії: у ПФУ пояснили, кого це торкнеться

Показати ще

1. Поміщаємо гранатові меляси, оливкова олія і білий винний оцет в чисту банку.

2. Кришку кладемо на банку і добре струшуємо. Приправляємо сіллю і свіжомеленим перцем за смаком і використовуємо в своєму улюбленому салаті.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки в білому винному соусі.