Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. меляси граната
6 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. білого винного оцту
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
1. Поміщаємо гранатові меляси, оливкова олія і білий винний оцет в чисту банку.
2. Кришку кладемо на банку і добре струшуємо. Приправляємо сіллю і свіжомеленим перцем за смаком і використовуємо в своєму улюбленому салаті.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки в білому винному соусі.