Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
375 г борошна
225 г кукурудзяного борошна
1 ч. л. солі
4 ч. л. порошку для випічки
110 г цукру
480 мл молока
2 яйця
110 г масла
солодка кукурудза
Приготування:
Коридор затемнень 14–29 березня 2025 року: що чекає на всі знаки Зодіаку в цей складний період
Пенсійний фонд на межі: українців попередили щодо майбутніх виплат
Українцям нарахують доплати до пенсії: список отримувачів великий
На пенсійну карту гроші більше не прийдуть : хто залишиться без соцзабезпечення
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо 23 см квадратну форму для випічки з розтопленим маслом.
2. У великій мисці об'єднуємо всі інгредієнти, за винятком ядер солодкого кукурудзи. Змішуємо до тих пір, поки у вас не буде консистенції бісквітного тіста, а потім додаємо кукурудзу.
3. Перемішуємо, щоб повністю з'єднати, потім виливаємо в підготовлену форму для випічки. Випікаємо близько 20 хвилин у верхній частині духовки. (Крім того, ви можете спекти їх у лотку для кексів, викладеному паперовими футлярами).
4. Кукурудзяний хліб готовий, коли він має золотий колір.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт качиного паштету.