Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4

Інгредієнти:

4 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, нарізану
900 г ніжок ягняти
сіль і мелений чорний перець
½ ч. л. земляний коріандр
½ чайної ложки меленої кориці
1 паличка кориці
½ ч. л. кмину
1 ч. л. імбиру
шафранові нитки, просочені 1 столовою ложкою води
12 черносливів, просочених теплою водою
4 ст. л. чистого меду
1 ч. л. апельсинової води (або за смаком)

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

1. Нагріваємо дві столові ложки оливкової олії у великій сковороді. Додаємо нарізану цибулю і нарізане кубиками ягня і варимо до тих пір, поки м'ясо не забарвиться з усіх боків. Наливаємо достатню кількість води на м'ясо для покриття.

2. Додаємо дві столові ложки оливкової олії, сіль, мелений чорний перець, мелений коріандр, мелену корицю, паличку кориці, мелений кмин, імбир, шафран і шафрановую воду до м'яса на сковороді і доведим до кипіння.

3. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо м'яса тушкуватися близько двох годин.

4. Додаємо просочений чорнослив і залишаємо тушкувати ще 20 хвилин.

5. Перемішуємо в меді і посипаємо тагином, апельсинової водою і подаємо гарячим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лимонного хумуса.