Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
2 ст. л. соняшникової олії
1 цибуля, дрібно нарізана
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
1 маленький червоний чилі
1 червоний перець, нарізаний короткими смужками
6 цибулин, порізаних по-діагоналі
1 ч. л. коріандру
2 помідори черрі, навпіл
400 мл кокосового молока
½ лимона, тільки сік
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном, додаємо цибулю, часник, чилі, червоний перець і зелена цибуля і обережно варимо близько 5 хвилин до м'якості.
2. Додаємо мелений коріандр і готуємо протягом хвилини, потім додаємо стебла коріандру і помідори. Готуємо ще 5 хвилин.
3. Додаємо кокосове молоко і тушкуємо, частково накриваючи, протягом 15 хвилин.
4. Додаємо лимонний сік, приправляємо сіллю і чорним перцем за смаком і посипаємо листям коріандру. Подаємо з білим або коричневим рисом басматі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт простої веганскої підливи.