Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 ніжки качки
150 г-175 г качиного жиру
5 ст. л. грубо нарізаної петрушки

Приготування:

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

1. Видаляємо все м'ясо з ніг качки, відкинувши шкіру, кістки і сухожилля.

2. Поміщаємо м'ясо качки в миску і розминаємо виделкою.

3. Поступово додаємо качиний жир.

4. Додаємо нарізану петрушку і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.

5. Поміщаємо суміш в чотири маленьких контейннера і ставимо в холодильник.

6. Виймаємо з холодильника за десять хвилин до подачі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт веганских бургерів з баклажаном і авокадо.