Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 ніжки качки
150 г-175 г качиного жиру
5 ст. л. грубо нарізаної петрушки
Приготування:
"Дуже поганий сценарій": на Заході попередили Україну про загрозу падіння трьох міст
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Примусова мобілізація 18-річних: доброволець пояснив, чому треба знизити призовний вік
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
1. Видаляємо все м'ясо з ніг качки, відкинувши шкіру, кістки і сухожилля.
2. Поміщаємо м'ясо качки в миску і розминаємо виделкою.
3. Поступово додаємо качиний жир.
4. Додаємо нарізану петрушку і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.
5. Поміщаємо суміш в чотири маленьких контейннера і ставимо в холодильник.
6. Виймаємо з холодильника за десять хвилин до подачі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт веганских бургерів з баклажаном і авокадо.