Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 ніжки качки
150 г-175 г качиного жиру
5 ст. л. грубо нарізаної петрушки
Приготування:
В українців масово перевірять житло
Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи
Батьків посадять за парти: у школах хочуть запровадити уроки для дорослих
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
1. Видаляємо все м'ясо з ніг качки, відкинувши шкіру, кістки і сухожилля.
2. Поміщаємо м'ясо качки в миску і розминаємо виделкою.
3. Поступово додаємо качиний жир.
4. Додаємо нарізану петрушку і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.
5. Поміщаємо суміш в чотири маленьких контейннера і ставимо в холодильник.
6. Виймаємо з холодильника за десять хвилин до подачі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт веганских бургерів з баклажаном і авокадо.