Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

2 шматки готового тіста (розмір 25x25 см)
трохи розтопленого масла
3 стиглих інжиру
100 г рокфору
1 ч. л. лимонного соку
3 листків шавлії, нарізані
мелена паприка

Приготування:

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Змащуємо два аркуші тіста маслом і кладемо один на одного. Ріжемо на 24 рівних квадрата. Поміщаємо квадрати разом парами один на одного під кутом 45 градусів, щоб створити форму зірки. Натискаємо в отвори 12 міні-булочок. Повторюємо з рештою квадратиками, щоб зробити 24 міні-тарталетки.

3. Випікаємо в духовці близько 5-10 хвилин або до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скориночки. Переносимо на деко.

4. Нарізаємо інжир на дрібні шматочки і поділяємо між тарталетками. Поміщаємо сир, лимонний сік і шавлій в миску. Перемішуємо виделкою, приправляємо перцем, потім ложкою кладемо сирну суміш зверху. Злегка посипаємо паприкою.

5. Випікаємо в духовці протягом п'яти хвилин, або поки сир не розтанув.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт севіче з лосося з фенхелем.