Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
2 шматки готового тіста (розмір 25x25 см)
трохи розтопленого масла
3 стиглих інжиру
100 г рокфору
1 ч. л. лимонного соку
3 листків шавлії, нарізані
мелена паприка
Приготування:
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Змащуємо два аркуші тіста маслом і кладемо один на одного. Ріжемо на 24 рівних квадрата. Поміщаємо квадрати разом парами один на одного під кутом 45 градусів, щоб створити форму зірки. Натискаємо в отвори 12 міні-булочок. Повторюємо з рештою квадратиками, щоб зробити 24 міні-тарталетки.
3. Випікаємо в духовці близько 5-10 хвилин або до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скориночки. Переносимо на деко.
4. Нарізаємо інжир на дрібні шматочки і поділяємо між тарталетками. Поміщаємо сир, лимонний сік і шавлій в миску. Перемішуємо виделкою, приправляємо перцем, потім ложкою кладемо сирну суміш зверху. Злегка посипаємо паприкою.
5. Випікаємо в духовці протягом п'яти хвилин, або поки сир не розтанув.
На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт севіче з лосося з фенхелем.