Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
100 г темного шоколаду
2 ст. л. подвійних вершків
50 г несолоного масла
2 ст. л. джина
½ лайма
какао-порошок
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Ставимо жаростійку миску зверху каструлі киплячої води, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води. Кладемо шоколад в миску і акуратно нагріваємо, щоб шоколад танув.
2. Додаємо масло. Даємо йому нагрітися, щоб переконатися, що все масло злите в шоколадну суміш. Продовжуємо перемішувати, поки все масло не розплавиться, і суміш буде гладкою та глянцевою.
3. Додаємо джин, лайм і сік. Збиваємо інгредієнти до однорідної і злегка потовщені консистенції. Кладемо в герметичний контейнер, накриваємо кришкою і охолоджуємо на ніч в холодильнику.
4. Беремо чайну ложку суміші і катаємо її в кульки. Викладаємо на тарілку, вирівняну пергаментом для випічки і охолоджуємо протягом години або близько того.
5. Прокатуємо трюфелі в какао, щоб покрити.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинових біскотті за 5 простих кроків.