Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

100 г темного шоколаду
2 ст. л. подвійних вершків
50 г несолоного масла
2 ст. л. джина
½ лайма
какао-порошок

Приготування:

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

1. Ставимо жаростійку миску зверху каструлі киплячої води, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води. Кладемо шоколад в миску і акуратно нагріваємо, щоб шоколад танув.

2. Додаємо масло. Даємо йому нагрітися, щоб переконатися, що все масло злите в шоколадну суміш. Продовжуємо перемішувати, поки все масло не розплавиться, і суміш буде гладкою та глянцевою.

3. Додаємо джин, лайм і сік. Збиваємо інгредієнти до однорідної і злегка потовщені консистенції. Кладемо в герметичний контейнер, накриваємо кришкою і охолоджуємо на ніч в холодильнику.

4. Беремо чайну ложку суміші і катаємо її в кульки. Викладаємо на тарілку, вирівняну пергаментом для випічки і охолоджуємо протягом години або близько того.

5. Прокатуємо трюфелі в какао, щоб покрити.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинових біскотті за 5 простих кроків.