Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
Для севіче:
250 г філе лосося
2 ст. л. солі
1 ст. л. червоного чилі
75 мл рожевого грейпфрутового соку
1 ст. л. цедри лайма
150 мл соку лайма (близько 5 лаймів)
20 г цукрової пудри
30 листя коріандру
Для салату:
1 фенхель, дрібно нарізаний
110 г листя салату
Приготування:
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати
Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат
1. Для севіче злегка посипаємо філе лосося сіллю. Кладемо в холодильник і залиште на 20 хвилин.
2. Виймаємо лосось з холодильника, ретельно змиваємо всю сіль.
3. У маленькій мисці змішуємо чилі, сік грейпфрута разом і додаємо цукор. Додаємо коріандр в останню хвилину і перемішуємо щоб об'єднати.
4. Нарізаємо лосося під кутом кожна частина повинна бути товщиною близько 2-3 мм.
5. Кладемо чотири зрізи рівномірно по прямій лінії на кожну порцію.
6. Заливаємо ложкою все. Відкладаємо на 30 хвилин.
7. Для салату вимиваємо нарізаний кріп у крижаній воді протягом 2-3 хвилин. Змішуємо з листям салату.
8. Поміщаємо салат зверху лосося і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грінок з грибами.