Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
Для севіче:
250 г філе лосося
2 ст. л. солі
1 ст. л. червоного чилі
75 мл рожевого грейпфрутового соку
1 ст. л. цедри лайма
150 мл соку лайма (близько 5 лаймів)
20 г цукрової пудри
30 листя коріандру
Для салату:
1 фенхель, дрібно нарізаний
110 г листя салату
Приготування:
На Україну насувається аномальна спека: синоптики обіцяють у серпні до +42
Українцям виплатять фінансову допомогу у серпні: хто та скільки може отримати
Власникам газових плит доведеться заплатити 360 грн: до кого прийде перевірка
Соціальна допомога для 60-річних: хто зможе отримати в серпні
1. Для севіче злегка посипаємо філе лосося сіллю. Кладемо в холодильник і залиште на 20 хвилин.
2. Виймаємо лосось з холодильника, ретельно змиваємо всю сіль.
3. У маленькій мисці змішуємо чилі, сік грейпфрута разом і додаємо цукор. Додаємо коріандр в останню хвилину і перемішуємо щоб об'єднати.
4. Нарізаємо лосося під кутом кожна частина повинна бути товщиною близько 2-3 мм.
5. Кладемо чотири зрізи рівномірно по прямій лінії на кожну порцію.
6. Заливаємо ложкою все. Відкладаємо на 30 хвилин.
7. Для салату вимиваємо нарізаний кріп у крижаній воді протягом 2-3 хвилин. Змішуємо з листям салату.
8. Поміщаємо салат зверху лосося і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грінок з грибами.