Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г вівсянки
50 г насіння льону
40 г висівок
2 ст. л. кленового сиропу
100 г мигдалю
100 г волоських горіхів
10-12 фініків
50 г ягід годжі
Для подачі:
грецький йогут
5-6 штук свіжої дині
гілочка свіжої м'яти
Три місяці по 3600 гривень: пенсіонерам виплатять допомогу
Українцям готують виплати по 2000 та 3000 грн: кому надійдуть гроші
Гороскоп на сьогодні 29 травня: справи тельців, суперечки левів та напруження скорпіонів
Бронь не гарантує спокою: військовозобов'язаним підготували новий квест – що треба встигнути
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.
2. Висипаємо вівсянку, лляні насіння і висівки на деко. Поливаємо сиропом клена і висипаємо сухі інгредієнти на деко, щоб накрити їх в сиропі.
3. Випікаємо інгредієнти, покриті сиропом, в духовці протягом 15-20 хвилин, кілька разів струшуючи деко.
4. Коли суміш охолоне до кімнатної температури, опускаємо її в великий повітронепроникний контейнер і перемішуємо в горіхах, фініках, ягоди годжі і кориці до тих пір, поки вони не будуть добре скомбіновані.
5. Для подачі висипаємо жменю гранолы в чашку з грецьким йогуртом і зверху посипаємо виноградом, динею і подрібненої м'ятою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжніх еклерів.