Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

200 г вівсянки
50 г насіння льону
40 г висівок
2 ст. л. кленового сиропу
100 г мигдалю
100 г волоських горіхів
10-12 фініків
50 г ягід годжі

Для подачі:
грецький йогут
5-6 штук свіжої дині
гілочка свіжої м'яти

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.

2. Висипаємо вівсянку, лляні насіння і висівки на деко. Поливаємо сиропом клена і висипаємо сухі інгредієнти на деко, щоб накрити їх в сиропі.

3. Випікаємо інгредієнти, покриті сиропом, в духовці протягом 15-20 хвилин, кілька разів струшуючи деко.

4. Коли суміш охолоне до кімнатної температури, опускаємо її в великий повітронепроникний контейнер і перемішуємо в горіхах, фініках, ягоди годжі і кориці до тих пір, поки вони не будуть добре скомбіновані.

5. Для подачі висипаємо жменю гранолы в чашку з грецьким йогуртом і зверху посипаємо виноградом, динею і подрібненої м'ятою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжніх еклерів.