Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г вівсянки
50 г насіння льону
40 г висівок
2 ст. л. кленового сиропу
100 г мигдалю
100 г волоських горіхів
10-12 фініків
50 г ягід годжі
Для подачі:
грецький йогут
5-6 штук свіжої дині
гілочка свіжої м'яти
Гороскоп на сьогодні 25 листопада: навчання Тельців, обов'язки Левів та активність Скорпіонів
Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року
Українці можуть заощадити на оплаті газу до 1000 грн: що для цього треба
Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.
2. Висипаємо вівсянку, лляні насіння і висівки на деко. Поливаємо сиропом клена і висипаємо сухі інгредієнти на деко, щоб накрити їх в сиропі.
3. Випікаємо інгредієнти, покриті сиропом, в духовці протягом 15-20 хвилин, кілька разів струшуючи деко.
4. Коли суміш охолоне до кімнатної температури, опускаємо її в великий повітронепроникний контейнер і перемішуємо в горіхах, фініках, ягоди годжі і кориці до тих пір, поки вони не будуть добре скомбіновані.
5. Для подачі висипаємо жменю гранолы в чашку з грецьким йогуртом і зверху посипаємо виноградом, динею і подрібненої м'ятою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжніх еклерів.