Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
масло
4 кукурудзяні коржі (близько 19 см)
1 невелика часникова гвоздика
400 г в'ялених помідорів (бажано з травами)
¼-½ ч. л. пластівці чилі (за бажанням)
125 г сиру (зрілого чеддера)
280 г смаженого червоного і жовтого перцю, осушеного
70 г руколи
свіже листя базиліка (за бажанням)
2-3 ч. л. бальзамічного оцту (необов'язково)
подрібнена морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Нагріваємо духовгу до 240 градусів. Розпилюємо трохи олії на двох великих формах для випічки і поміщаємо по дві перепічки на кожен. Розпилюємо трохи більше поверх тортильєю, а потім проитраем часником всю корж.
2. Поділяємо нарізані помідори рівномірно між 4 коржами, розклавши їх, але залишивши кордон 1,5 див. Розсипаємо чилі пластівці, якщо використовуєте, і поділяємо сир і перці рівномірно зверху.
3. Кладемо обидві форми в духовку і випікаємо близько 4-6 хвилин (в залежності від того, наскільки гаряча ваша духовка) або до тих пір, поки сир не розтанув.
4. Виймаємо коржі з духовки. Посвпаем руколою і базиліком (при використанні). Приправляємо сіллю і перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сангрії.