Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 ч. л. оливкової олії
2 сушених копчених бекону
2 зубчики часнику, подрібнені
1 цибулю, нарізану
3 тимьяновых гілочки
2 х 400 г банки білих бобів
850 мл рослинного бульйону
2 ст. л. нарізаної петрушки
мелений чорний перець
Приготування:
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат
1. Нагріваємо олію у великій каструлі на середньому вогні. Додаємо бекон, часник і цибулю і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин, або поки бекон не стане коричневим, а цибуля пом'якшиться.
2. Додаємо чебрець і обсмажуємо ще хвилину. Додаємо боби і бульйон в каструлю і доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин.
3. Переносимо суп в блендер або кухонний комбайн і змішуємо з петрушкою і перцем до однорідності.
4. Повертаємо суп в каструлю, потім наливаємо в 4 чаші і негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тарталеток з малиною.