Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
250 г борошна
½ ч. л. розпушувача
250 г цукрової пудри
3 яйця
200 г подрібнених лісових горіхів
1 великий апельсин
Приготування:
ТЦК штампують повістки: хто втратить захист від мобілізації у жовтні
Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів і викладаємо велике деко пергаментом.
2. Змішуємо борошно, розпушувач і цукор в мисці і повільно додаємо яйця, щоб зробити тісто. Змішуємо фундук і апельсинову цедру.
3. На злегка посипану борошном поверхню обережно викладаємо суміш і поділяємо її на 2 частини. Звертаємо в рулети, кожен довжиною приблизно 25 см. Поміщаємо на деко і випікаємо протягом 25 хвилин.
4. Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути, потім розрізаємо кожен рулет на товсті скибочки. Кладемо скибочки на деко.
5. Повертаємо лоток в духовку і запікаємо ще 5-7 хвилин, перевертаємо і продовжуємо пекти ще 5-7 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з духовки і охолоджуємо на решітці.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з грибами.